Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Adverteren Homepage

Rentetotaal biedt de mogelijkheid om uw instelling of financiele producten zoals spaarrekeningen, hypotheken en leningen te promoten op verschillende pagina’s op onze website. Ook op onze homepage bieden wij hier de mogelijkheid voor.
Onze homepage is het gezicht van Rentetotaal en kan dagelijks rekenen op een groot deel van onze bezoekers. Vanuit onze homepage kiezen veel bezoekers uiteindelijk de pagina van hun keuze of interesse en vervolgen hun bezoek op onze website.

 

Advertentie mogelijkheden

advertentie mogelijkheden homepageOp onze homepage bieden wij de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie op één specifieke plaats namelijk in het midden van de pagina naast onze Twitter volg blokken (zie screenshot). Hier bieden wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner met een maximale afmeting van 250 x 250 pixels.

 

Advertentie tarieven

Voor het plaatsen van een advertentie op onze homepage, volgens bovenstaande specificaties rekenen wij € 149.- per maand (exclusief BTW). Wij hanteren echter extra kortingen voor adverteerders die regelmatig bij ons adverteren of voor adverteerders die een advertentie (campagne) voor meerdere maanden bij ons willen plaatsen. Als u meer informatie wilt over het plaatsen van advertenties of als u andere vragen heeft over de advertentie mogelijkheden op rentetotaal.nl, dan kunt u met behulp van onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

 

Vind de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Voor de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente