Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Advertorial

Ook voor het plaatsen van een redactioneel artikel of advertorial bieden wij bij Rentetotaal mogelijkheden. Een advertorial zal tussen de dagelijkse nieuwsartikelen geplaatst worden, waardoor het minimaal 7 dagen op de homepage getoond zal worden en altijd beschikbaar zal blijven via ons nieuwsarchief.

Wat bieden wij:

Een advertorial zal op drie plaatsen op de website beschikbaar zijn nl.:
- De eerste 7 dagen zullen de eerste 250 tekens van de advertorial getoond worden in het nieuwsoverzicht op de homepage. Vanaf deze preview zullen er 2 links naar het artikel geplaatst worden.
- De eerste 200 tekens van het advertorial zullen op onze nieuwsoverzicht pagina, en later op één van onze nieuwsarchief pagina's getoond worden. Vanaf deze preview zullen er 2 links naar het artikel geplaatst worden.
- De gehele advertorial krijgt een eigen pagina die altijd (d.w.z. zolang als RenteTotaal online is) beschikbaar zal blijven.
- De advertorial wordt opgenomen in onze sitemap(.xml) en krijgt een gelijke waardering als een nieuwsartikel.

Wat vragen wij:

Omdat wij het belangrijk vinden de kwaliteit van de artikelen op Rentetotaal van hoog niveau te houden stellen wij de volgende voorwaarden aan een redactioneel artikel of advertorial:
- de inhoud van het artikel moet enige relatie hebben met de inhoud van onze website. Dus gerelateerd aan hypotheken, lenen, sparen of een ander financieel product of onderwerp,
- het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bestaat niet uit een opsomming van reclame slogans,
- de advertorial bestaat uit minimaal 500 woorden,
- het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten,
- U mag 1 afbeelding aan het artikel toevoegen,
- onderaan het artikel mogen naam en eventueel adres en korte bedrijf of product omschrijving vermeld worden.

Voor het plaatsen van een advertorial vragen wij € 100.- exclusief BTW en zal geplaatst worden na betaling van de factuur. Als u meer informatie wilt over het plaatsen van een redactioneel artikel of advertorial of als u andere vragen heeft over de advertentie mogelijkheden op rentetotaal.nl, dan kunt u met behulp van onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

 

Vind de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Voor de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente