Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

 

berekenen

Bereken de goedkoopste lening

Bereken de goedkoopste lening

 

vergelijken

Krediet rente vergelijken

vergelijken

Besparing op krediet berekenen.

Met de onderstaande berekening ziet u snel en eenvoudig hoeveel u op uw krediet kunt besparen. De rekenmodule vergelijkt de huidige rente die u voor uw krediet betaalt met de laagste rente waartegen u momenteel een krediet zou kunnen afsluiten. Na het uitvoeren van de berekening ziet u, behalve hoeveel u per maand op uw krediet kunt besparen, ook gelijk welke kredietverstrekker u momenteel de laagste rente biedt. Wij werken deze actuele rentes continu bij, zodat u de berekening altijd tegen de meest actuele kredietrente kunt uitvoeren. Probeert u het zelf maar eens en zie hoeveel u kunt besparen.

Besparen op krediet REKENMODULE
Besparing maandlasten
Kredietbedrag:  
Huidige rente:   %
Maandelijkse besparing:  
Rente die u in de huidige situatie betaalt (per maand):  
Rente die u zou kunnen gaan betalen (per maand):  
Totale besparing per jaar  
Rente Totaal .nl

Let op: Deze berekening is puur indicatief en is niet bedoeld als advies. Hoewel wij veel tijd en aandacht hebben besteed om deze krediet besparing berekening waarheidsgetrouw te ontwikkelen kunt u geen rechten ontlenen aan deze berekening.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente