Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Eigenwoningforfait 2011 berekenen.

Met behulp van onderstaande rekenmodule berekent u eenvoudig uw eigenwoningforfait zoals deze in het jaar 2011 is vastgesteld (aangifte 2011). Dit doet u door de WOZ waarde van uw woning in te geven. De gemeente bepaalt de hoogte van de WOZ waarde van uw woning en brengt u daarvan op de hoogte door een zogenaamde beschikking. Over het algemeen ligt de WOZ waarde iets onder de verkoopwaarde van uw woning.
Als u met behulp van deze module het eigenwoningforfait heeft berekent kunt u ook eenvoudig de hypotheekrente aftrek van uw woning berekenen.

EIGENWONINGFORFAIT REKENMODULE
EigenWoningForfait 2011
WOZ waarde:
Eigen Woning Forfait
Rente Totaal .nl

Let op: Deze berekening is puur indicatief en is gebaseerd op de eigenwoningforfait berekening zoals de belastingdienst deze hanteert over 2011. Wij hebben deze berekening zo goed mogelijk getracht te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze berekening.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente