Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Hypotheek offerte berekening.

U kunt de rekenmodule gebruiken om zelf eenvoudig de voordeligste hypotheek offerte te berekenen, u kunt de berekening gebruiken om eens vrijblijvend een aantal situaties te vergelijken en u kunt er ook uw huidige hypotheekofferte mee toetsen.
Om de offertes van meer dan 20 verschillende hypotheekverstrekkers goed en snel te kunnen vergelijken hebben wij een aantal gegevens van u nodig namelijk:
- de hoogte van het gewenste hypotheekbedrag,
- de waarde van de woning die u wilt gaan kopen,
- komt u in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG),
- en tenslotte de gewenste rente vaste periode.

Met behulp van deze gegevens kunt u razendsnel berekenen wat voor u de goedkoopste hypotheek is. Probeert u het zelf maar eens.

HYPOTHEEK OFFERTE REKENMODULE
Bereken de scherpste hypotheekofferte
Hypotheekbedrag:
Nationale Hypotheek Garantie (NHG):  Ja Nee
Waarde koopwoning:
Rentevaste periode: (in jaren) 
Rente Totaal .nl

Let op: Wij hebben deze berekening zo goed mogelijk getracht te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze berekening. De uitkomsten van de berekening zijn gebaseerd op de door u ingevulde gegevens en de de actuele hypotheekrentes zoals u deze ook kunt terugvinden in onze hypotheekrenteoverzichten.

Echt onafhankelijk vergelijken.
Aangezien wij geen enkele provisie of andere beloning krijgen van hypotheekverstrekkers en wij ook geen enkele hypotheekverstrekker bevoordelen met onze berekening, kunnen wij met enige trots onze hypotheek offerte berekening geheel onafhankelijk noemen.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente