Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal
berekenen

 

U kunt ook € 1250 per jaar besparen op:

voordeligste nieuwe hypotheek een nieuwe hypotheek
huidige hypotheek kan voordeliger uw huidige hypotheek

help

Hypotheekrenteaftrek berekenen.

Aan de hand van een aantal gegevens, zoals de WOZ waarde van uw woning en de betaalde hypotheekrente kunt u met onderstaande module uw hypotheekrenteaftrek 2011 berekenen. Als u niet precies weet hoe hoog de WOZ waarde van uw woning is dan kunt u de laatst bekende WOZ waarde of de geschatte waarde van uw woning gebruiken. Ditzelfde geldt ook voor de betaalde hypotheekrente als u niet precies weet hoeveel hypotheekrente u heeft betaald kunt u een schatting maken. Op die manier kunt u ook een indicatie van de hypotheekrenteaftrek krijgen. Let wel, hoe actueler en nauwkeuriger de gegevens, hoe betrouwbaarder de berekening.

HYPOTHEEKRENTEAFTREK REKENMODULE
Hypotheekrenteafrek 2011
Betaalde hypotheekrente:
WOZ waarde:
Eigen Woning Forfait
Hypotheekrente aftrek over:
Rente Totaal .nl

Let op: Deze berekening is puur indicatief en is gebaseerd op de hypotheekrenteaftrek berekening zoals de belastingdienst deze hanteert over het belastingjaar 2011. Wij hebben deze berekening zo goed mogelijk getracht te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze berekening.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente