Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

 

berekenen

Rente vergelijken voor:

hypotheken, leningen en spaarrekeningen
rekenmodule

Inflatie berekenen.

De inflatie heeft een grote invloed op uw opgebouwde of gespaarde vermogen. Het positieve van inflatie is dat niet alleen de waarde van uw vermogen daalt maar dat ook de waarde van uw lening of hypotheekaflossing daalt. Met onze inflatie rekenmodule kunt u eenvoudig berekenen wat de inflatie in Nederland voor u voor gevolgen heeft. Aan de hand van een beginsaldo, de inflatie rente (percentage), en de inflatie periode, kunt u snel uitrekenen wat de inflatie met uw geld doet.
Wij hebben initieel de inflatie rente, of inflatie factor met 2,3 % ingevuld. Dit is gebaseerd op de gemiddelde inflatie zoals deze in Nederland de afgelopen 20 jaar heeft plaatsgevonden.

Om u een indruk te geven van de gemiddelde inflatie in Nederland hebben wij voor u de volgende historische gegevens verzameld:

Gemiddelde Inflatie Nederland
PeriodeGemiddeld
10 jaar2,19 %
20 jaar2,30 %
30 jaar2,44 %
40 jaar3,63 %

* Bovenstaande inflatiecijfers zijn gebaseerd op de consumentenprijsindex (CPI). Dit is de belangrijkste inflatie-indicator voor de meeste landen.

Zoals u zult begrijpen geven historische cijfers geen garantie voor de toekomst maar kunnen u wel een indicatie geven voor de inflatie berekening. Probeert u zelf maar eens wat de inflatie voor uw spaargeld of vermogen betekent.

INFLATIE REKENMODULE
Inflatie berekenen
Huidige waarde:
Verwacht inflatie percentage:  %
Inflatie over  jaar
Waarde na inflatie:
Rente Totaal .nl

Let op: Deze inflatie berekening is puur indicatief. Wij hebben getracht deze berekening zo goed mogelijk te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze berekening.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente