Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

 

berekenen

Bereken de goedkoopste lening

Bereken de goedkoopste lening

 

vergelijken

Lening rente vergelijken

vergelijken

Oversluiten lening berekenen.

Deze rekenmodule kunt u helpen bij het bepalen of het voordelig is om uw bestaande lening of krediet over te sluiten naar een lening of doorlopend krediet met een lagere rente.
Om deze berekening succesvol te kunnen uitvoeren heeft u de volgende gegevens nodig:
1. het kredietbedrag,
2. de huidige rente van uw lening
3. de nieuwe rente,
4. de looptijd van de lening of krediet in maanden,
5. de kosten of boete voor het oversluiten.
Soms wordt er bij het oversluiten of voortijdig beëindigen van een lening of krediet een boete in rekening gebracht. Met behulp van onze rekenmodule kunt u behalve de besparing op uw lening ook uitrekenen hoeveel maanden het duurt voor u de boete heeft terugverdiend. Wij van RenteTotaal denken dat heel veel consumenten geld kunnen besparen door het samenvoegen en het goedkoop oversluiten van hun lening of doorlopend krediet. Vergelijkt u maar eens uw huidige rente met de laagste rente en kijk hoeveel u straks minder hoeft te betalen, hoe uw maandlasten kunnen dalen en hoe snel u de mogelijke oversluitkosten weer heeft terugverdiend. Probeert u het zelf maar eens.

LENING OVERSLUITEN REKENMODULE
Oversluiten lening berekenen
Leningbedrag:  
Huidige rente:   %
Nieuwe rente:   %
Looptijd:   maanden
Kosten lening oversluiten:  
Maandelijkse besparing aan rente:  
Terugverdien tijd:   maanden
Rente die u in de huidige situatie zou betalen:  
Rente die u in de nieuwe situatie gaat betalen:  
Totale bruto besparing (rente - kosten)  
Rente Totaal .nl

Let op: Deze berekening is puur indicatief en is niet bedoeld als advies. Hoewel wij veel tijd en aandacht hebben besteed om deze berekening waarheidsgetrouw te ontwikkelen kunt u geen rechten ontlenen aan deze berekening. De vraag of het voordelig voor u is om uw lening over te sluiten is afhankelijk van meerdere factoren en niet alleen van de rente. Zo speelt uw persoonlijke financiële situatie ook een belangrijke rol net als een mogelijke BKR registratie. Als u een nauwkeurige berekening wilt hebben of het samenvoegen van leningen of het oversluiten van uw lening of krediet u geld gaat besparen, raden wij u aan om een erkend en onafhankelijke financieel adviseur te raadplegen.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente