Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Overbruggingshypotheek berekenen.

De rekenmodule berekent voor u de mogelijkheden voor het afsluiten van een overbruggings hypotheek. Om de berekening echter zo correct mogelijk te kunnen uitvoeren en meer dan 20 verschillende hypotheekverstrekkers goed en snel te kunnen vergelijken hebben wij een aantal gegevens van u nodig namelijk:
- heeft u de oude woning al verkocht?,
- wat is de waarde van de woning die u wilt verkopen of inmiddels al hebt verkocht,
- wat is de hoogte van de lopende hypotheekschuld.

Bereken het zelf en zie binnen enkele seconde wat er in uw situatie mogelijk is.

Overbruggingshypotheek Rekenmodule
Bereken de maximale en voordeligste overbruggingshypotheek
Waarde te koop staande woning:
Is de woning al verkocht:  Ja Nee
Resterend hypotheekbedrag:
Rente Totaal .nl

Let op: Wij hebben deze berekening zo goed mogelijk getracht te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze berekening. De uitkomsten van de berekening zijn gebaseerd op de door u ingevulde gegevens, de actuele hypotheekrente en diverse rekenformules waarmee verschillende hypotheekverstrekkers rekenen om de hoogte van een maximale overbruggingshypotheek vast te stellen.

Echt onafhankelijk vergelijken.
Aangezien wij geen enkele provisie of andere beloning krijgen van hypotheekverstrekkers en wij ook geen enkele hypotheekverstrekker bevoordelen met onze berekening, kunnen wij met enige trots onze berekening geheel onafhankelijk noemen.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente