Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Over ons

Rentetotaal.nl is een geheel onafhankelijke rente vergelijkingssite. Wij vergelijken rentes van  verschillende soorten leningen en kredieten, verschillende soorten spaarrekeningen en van hypotheken. U kunt bij ons geen leningen, spaarrekeningen of hypotheken afsluiten. Wij vergelijken, en verwijzen u vervolgens door naar de desbetreffende aanbieder. Hierdoor kunnen wij ook geheel onafhankelijk onze renteoverzichten samenstellen.
Behalve het vergelijken van de juist genoemde rentes bieden wij ook online verschillende financiële berekeningen aan, welke bedoeld zijn om onze bezoekers meer inzicht in bepaalde financiële zaken te geven of om bepaalde situaties te simuleren.
Verder proberen wij informatief te blijven door verschillende financiële termen in begrijpelijk Nederlands  uit te leggen en proberen wij regelmatig een item uit het financiële nieuws onder de aandacht te brengen van onze bezoekers.

Hoe komen de rente vergelijkingen tot stand?

Hypotheekrentes: Onze hypotheekrente overzichten zijn opgedeeld per rentevaste periode. Alle hypotheekrentes die wij in onze renteoverzichten tonen zijn gebaseerd op de laagste hypotheekrente waartegen u bij de desbetreffende hypotheekverstrekker een hypotheek kunt afsluiten. In onze vergelijking worden dus de laagste hypotheekrentes per hypotheekverstrekker getoond en wordt er niet specifiek gekeken naar de hypotheekvorm.
Lening en kredietrentes: Alle lening en krediet rentes die wij tonen zijn gebaseerd op de laagste rente waartegen de desbetreffende aanbieder/kredietverstrekker de genoemde lening aanbiedt.
Spaarrentes: De spaarrente overzichten zijn verdeeld naar type spaarrekening. De rentes die wij tonen zijn de hoogste spaarrentes die u bij de desbetreffende aanbieder op een spaarrekening kunt krijgen. Deze rentes zijn nog onderverdeeld in de hoogste spaarrente met en zonder voorwaarden. Onder voorwaarden rekenen wij alle vormen van minimum inleg en opname beperkingen.

Hoe volledig zijn onze vergelijkingen?

Wij tonen in al onze vergelijkingen alle aanbieders waarvan wij de actuele rentestand hebben opgeslagen in onze database. Deels halen wij de rentestanden op bij verschillende aanbieders en deels worden wij door aanbieders op de hoogte gebracht van rentewijzigingen. Wij laten niet bewust aanbieders weg uit onze vergelijkingen en proberen dus altijd een zo compleet mogelijk beeld te geven van de actuele rentes die de verschillende banken, hypotheekverstrekkers, kredietverstrekkers en andere financiële instellingen aanbieden. Wij proberen dus een totaal beeld te geven, daarom ook onze naam RenteTOTAAL!

Waar verdienen wij aan?

Met RenteTotaal verkrijgen wij op twee manieren inkomsten, namelijk via advertenties en door het zetten van zogenoemde leads en sales.
Advertenties: Wij plaatsen op bijna alle pagina’s een advertentieblok. Dit advertentieblok heeft geen invloed op de renteoverzichten. De advertenties die getoond worden kunnen zogenoemde ‘interest based’ (op interesse gebaseerde) advertenties zijn. Als dit het geval is hebben wijzelf geen invloed op de inhoud, maar passen de advertenties zich aan uw interesses en surfgedrag aan. Het andere soort advertenties die u op onze pagina’s kunt tegenkomen zijn advertenties van financiële instellingen die de mogelijkheid hebben om bij ons advertentie ruimte te ‘huren’ om hun product of bedrijf te promoten. Ook deze advertenties hebben geen invloed op de renteoverzichten.
Leads en sales: Wij werken samen met zogenoemde affiliate marketing bedrijven. Zij fungeren als schakel tussen de verschillende bedrijven die hun product of dienst willen promoten en de verschillende websites die de advertenties voor deze bedrijven kunnen tonen. Via deze bedrijven worden wij beloond als wij bezoekers doorsturen naar hun website. Wij krijgen echter pas beloond als u ook daadwerkelijk het gekozen product afsluit (Sale) of in sommige gevallen als u een offerte opvraagt (Lead). Aangezien wij echter in al onze renteoverzichten de aanbieders met de rente tonen is het feit of een wij inkomsten kunnen krijgen omdat u voor een bepaalde aanbieder kiest niet van invloed op onze rente overzichten. U kunt vanuit ieder overzicht ook gelijk door naar de desbetreffende aanbieder. Het feit of wij hier uiteindelijk voor beloond kunnen worden of niet is hier niet van invloed op.
Kortom wij kunnen wel geld verdienen door middel van advertenties, leads en sales maar dit heeft geen invloed op onze rente overzichten.

Tenslotte

Bij RenteTotaal vinden wij het belangrijk dat wij echt onafhankelijke en eerlijke vergelijkingen tonen. Wij trachten daarom onze overzichten en berekeningen altijd zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Als u naar aanleiding van onze website of van bovenstaande informatie nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vind de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Voor de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente