Maandelijks vinden meer dan 10000 mensen de beste rente bij Rentetotaal

Voordeligste hypotheek berekenen

Bij de berekening van de voordeligste hypotheek is niet alleen de laagste rente van belang maar wordt ook rekening gehouden met uw persoonlijke situatie. Om de voordeligste hypotheek in uw situatie te kunnen bereken hebben daarom wij een aantal gegevens van u nodig zoals:
- het gewenste hypotheekbedrag
- de waarde van de koopwoning
- nieuwbouw / bestaande bouw
- hoeveel u wilt aflossen
- kunt u NHG krijgen op uw hypotheek.
U kunt met de rekenmodule ook een aantal situaties nabootsen. Probeert u het zelf maar eens en bereken binnen enkele seconden welke hypotheek het voordeligst is voor u.

Voordeligste hypotheek rekenmodule
Bereken de voordeligste hypotheek
Hypotheekbedrag:
Nationale Hypotheek Garantie (NHG):  Ja Nee
Rentevaste periode:  jaar
Wilt u aflossen:  Gedeeltelijk
Volledig
Waarde koopwoning:
Nieuwbouw woning:  Ja Nee
Rente Totaal .nl

Let op: Wij hebben deze berekening zo goed mogelijk trachten te ontwikkelen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze berekening. De uitkomsten van de berekening zijn gebaseerd op de door u ingevulde gegevens en de de actuele hypotheekrentes zoals u deze ook kunt terugvinden in onze hypotheekrenteoverzichten.

Echt onafhankelijk vergelijken.
Aangezien wij geen enkele provisie of andere beloning krijgen van de hypotheekverstrekkers die wij vergelijken en wij ook geen enkele hypotheekverstrekker bevoordelen met onze berekening, kunnen wij met enige trots onze hypotheek berekening geheel onafhankelijk noemen.

Tip Voor een correcte werking van onze rekenmodules moet het gebruik van "Javascript" in uw browser zijn ingeschakeld. Lees hier hoe u dit voor uw browser doet.

Voor de laagste

Hypotheek

hypotheekrente

 

Vind de beste

Lening

leningrente

 

Met de hoogste

Spaarrekening

spaarrente